Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 21.01.2012.
11:11
Novi magazin A
Izvinjenje vladike Grigorija u Dubrovniku dobro je i poželjno, ali bi bilo bolje da je ono stiglo i sa druge strane, rekao je patrijarh srpski Irinej.
Subota 21.01.2012.11:17
До њиховог извињења неће доћи.Знају они колико су зла нанели православљу(Русији и Србији).Сада покушавају да уједине све хришћанске цркве и све са циљем да би наудили истим православним државама. Ватикан-ђаволска престоница.
Subota 21.01.2012.11:39
Рече Патријарх који припрема све за долазак папе и екуменистичке братије у Ниш 2013-те,који се моли са јеретицима папистима,јеврејима...којег није ни брига за извињење јер је прешао преко тога што је папа прогласио степинца милостивим,као што га није брига ни за све Јасеновачке жртве(јер да га је брига не би рекао да нема ништа против да попије кафу са папом и поприча.....)ЛИЦЕМЈЕР као и многи око њега!
Subota 21.01.2012.11:50
ne izvinjavajte se vise nikome za nista,ovi popovi su isti ko i zuta koalicije,bruka
Subota 21.01.2012.12:00
počinjem da se pitam jel naš patrijarh čita sv.oce ili da mu neko predloži,možda se prosvetli pa vidi da to oprosti ima malo drugačiji smisao od izvini i da pravoslavac ne očekuje uzvratno oprosti niti traži oprost samo od brata već od boga,a kroz brata.to što verski analitičar i sociolog religije(šta god da je to) kao i ovi opasni momci na internetu ne znaju nije frka,ali kad patrijarh prospe ovakav biser ,onda se stvarno zabrinem...
Subota 21.01.2012.12:28
У праву си што се тиче тога али да га је брига за вјеру Православну не би газио каноне,устав СПЦ,молио се са јеретицима(само то је довољно да буде рашчињен)осудио свог брата Вл.Артемија без Црквеног суда,противни Уставу СПЦ,канонима...припремао све за долазак екумениста-јеретика на челу са папом за долазак у Ниш,одобравао мјењање Литургије...и још много тога радио противно Св.Оцима,канонима,Васељенским Саборима,анатеми која је бачена на папу....
Subota 21.01.2012.13:06
da se ne ponavljam,pročitaj moj komentar ispod te vesti o izvinjenju,zašto smo obavezni da to radimo.ne sviđa mi se uopšte šta se dešava,ali svi se mlate sa tim izrazom raščinjenja,a to ne ide baš tako.da se raščinjava kao dobar dan i nas bi bog satro kao vaške kakvi smo,dakle treba voditi računa o postupcima svaki dan,da ne bi snosili ovakve posledice.
Subota 21.01.2012.15:12
čuj kanoni su prekršeni stupanjem u ssc.ne branim ptrijarha ali nije on to potpisao,samo revnosno ispunjava nasleđeno,tako da o tom mlaćenju raščinjavanjem ja pričam.ništa lično prema tebi i tvom komentaru!moglo bi i sa manje poleta da se ulazi u celu stvar,ali na žalost spc je u teškoj fazi kao i sam narod,iskušenjima nije lako odoleti,nemamo nikakvu podršku drugih crkava i tako to klupče se zamotava i ne vidi se kraj.a hajka na spc ne donosi dobro nikome,izdvajanje u neke istinske sekte još manje,ako smo pravoslavni trebamo se tako i ponašati.većina komentatora na službu nikad nije zavirila,ali odlično zna koga treba raščiniti ili popljuvati...
Subota 21.01.2012.12:30
Cisti promasaj ! VAMA KATOLICKI KRVATI NE ZELE izvinjenje ni u snu, ili ni u ludilu! Opet pravoslavna naivnost i popustljivost na delu! Nista vi niste naucili iz proslog 20-og veka! KADA CE TE POCETI MISLITI o nasim mrtvima iz 20-og veka, kada???
Subota 21.01.2012.13:19
PAPA JE TAJ KOJI JE PO KOMANDNOJ ODG.KRIV ZA SVE ZLOCINE NAD SRBIMA POCINJENE OD NJEGOVIH PODANIKA,TJ,HRVATA...TAKO DA BI DA IMA PRAVDE MORAO NE DA SE IZVINI,VEC DA MU SE SUDI I TO U BGD-U,NE U HAGU!
Subota 21.01.2012.23:53
Ja se izvinjavam u ime svih muslimana za sva nedjela koja cini samoprozvani muftija Zukorlic.Poz. iz Pazara.
Nedelja 22.01.2012.07:15
Свако извињење је пожељно, само би требало да буде обострано (?!), каже патријарх србски. То би могло да значи да би Срби требало да извине крватима што су били поклани у Јасеновцу, а крвати Србима што су их клали! Ипак би један патријарх морао водити рачуна о томе шта говори и изјављује. По основној људској логици, да не говорим о историји, праву и моралу, обавеза је починиоца злочина и геноцида да се, између осталог, и извини за недела. Жртва нема ту обавезу, него само одлучује о томе хоће ли примити извињење. Праштање је хришћанска обавеза, а памћење геноцида национална и људска. Они који нису још рашчистили с тим ко је чинио геноцид, а ко је био жртва - говоре глупости...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)